Sogesmia har over 30 års erfaring med å lage arrangementer for bedrifter og private selskap i form av rollespill. Å delta i et rollespill er en opplevelse av en annen verden. Her får du sjansen til å oppleve og delta i fiktive konfliktsituasjoner, og mulighet til å erfare hvordan dine forsøk på å løse konflikten blir mottatt av dine kolleger.    
Hvert enkelt spill skreddersys etter din bedrifts ønsker, og dine ansattes forventninger. 
God og utførlig informasjon formidles i det første møtet, og rollene tilpasses hver enkelt deltager i et privat intervju. 


Vi kan anbefale rollespillet "Tante Agathes siste sprell.", et bursdags-kalas med en twist satt til 80-tallets fordomsfulle epoke. Dette er et scenario på ca 4 timer, inklusive middag. Vi anbefaler Villmarksleiren i Oppdal som arena for spillet, men andre lokasjoner kan også brukes. 

Ta kontakt for et uforpliktende møte.

c6def1ac-e28d-4216-8e63-15eead6c128bjpg

Tante Agathe fyller 75 år og ønsker å feire dagen med brask og bram. Hun inviterer kreti og pleti av familie, slekt og venner til et heidundrende selskap. 

Det er en del forventninger til selskapet da innbydelsen spesifiserer overnatting i særklasse, men forventningene rives i filler ved ankomst til villmarksleiren.

Tante Agathe er en eksentrisk dame med masse penger. Penger som mange gjerne vil ha tak i. Hun etterlater seg ingen direkte arvinger, så her er alle dører åpne for den som vil sko seg på enkel måte. Noen har allerede lagt sine columbi egg på tantes dørstokk, mens andre venter på den rette anledningen.