Endelig ferdig

Det kjennes så deilig befriende å være ferdig med Kongsætt. Endelig kan jeg fokusere videre på hva som skjer i neste bok. Selvfølgelig må jeg også tenke på hvordan jeg skal selge Kongsætt, og hvem som er leserne, men det kan jeg gjøre litt innimellom. 

Nå skal jeg først og fremst klargjøre Kongsmakt en siste gang, nemlig for e-bok publisering. Og hvem vet, kanskje rekker jeg det før jul, slik at jeg kan slippe Kongsmakt 1248-1252 i desember. Det håper jeg virkelig.

Så kan det dryppe en e-bok til i januar, KOngsmakt 1252-1266, før Kongsætt kommer ut i papirform, og Kongsætt 1266-1268 som e-bok. Og så slippe siste del av Kongsætt 1268-1275 i februar. Det høres ut som en god plan.

Men hvorfor er det vikinger på omslaget til en roman fra 1275? spør du. Vel, de er jo skotter ser du vel. Ikke vikinger, og skottene hadde sikkert dårligere, og eldre, utstyr enn det de norrøne hadde. Tror du ikke?

Nei, for å være ærlig, jeg slet med å få illustratøren til å forstå at rustninger, våpen, mote og hår og skjegg endret seg gjennom tidene, og å skilne mellom skotter og vikinger var ikke så enkelt. Til slutt sier du bare; Ja, det er bra nok.
Og, det er bra nok.