Glasshestene

Nå er det lenge siden jeg blogget. Jeg har vært alt or opptatt med skriving, redigering og produksjon av Kongsætt til å i det hele tatt tenke på en oppdatering her på bloggen.

Men altså, Kongsætt kom ut for over fire måneder siden. Så, hva har jeg gjort i tiden etter det? Jo jeg har søkt boken inn til Kulturrådet for innkjøpsordningen til bibliotekene, og vet du hva? Den ble antatt! Så nå er det levert 703 eksemplarer av 2. opplag av boken, samt at det er levert 70 eksemplarer av e-Bøkene til samme mottaker, Biblioteksentralen.

Men, seriøst, bortsett fra det? Jo, jeg har redigert ferdig Glasshestene, ikke bare en gang, men to ganger. Nå er jeg i dialog med en redaktør i håp om at hun vil ta på seg oppdraget med å spisse den historien enda mer, for jeg vil at den skal bli det beste jeg har skrevet til nå. Det er det det handler om. Å gjøre neste bok bedre enn den forrige. Og, tro meg, Glasshestene blir en bra bok.

Så snart jeg får tilbakemelding fra redaktøren, vil jeg sette i gang med siste prosess i skrivingen av denne romanen, samt få designet coveret til den. Så får vi se om den skal utgis som papirbok, eller ikke. Den vil utvilsomt komme som e-Bok.

Vi snakkes.