På vei inn i e-Bok markedet

Kongsmakt som e-Bok.
Wow! Endelig er Kongsmakt ute som e-bok, i redigert og språkvasket versjon. Så den som kjøper denne vil nok få en bedre utgave enn den som ble utgitt i 2010.
Det har vært et langt lerret å bleke, men nå er jeg endelig klar for e-bok markedet, og kanskje er det her jeg kommer til å være mest synlig i tiden fremover. 
Planen, når endelig Kongsmakt og Kongsætt ligger ute for salg som e-bøker, er å skrive om Glasshestene slik at den blir en bedre bok, og jeg vet nøyaktig hvordan det skal gjøres. Den vil bli råere og mer spennende enn den utgaven jeg har til nå. Heldigvis rakk jeg aldri å gi den ut.
Samtidig skal jeg skrive videre på Kongsblod, for det er en historie som bare venter på at jeg skal få tid til å gjøre den ferdig. De som har lest Kongsmakt og Kongsætt vil nok merke en endring av handlingen og kjenne på spenningen som sitrer i meg ved forløsningen av denne lange reisen.Jeg håper du er like spent som meg.